fbpx

“Izvēlies kvalitatīvus un uzticamus garāžas vārtus savam īpašumam!”

Okt 16, 2024

“Izvēlies kvalitatīvus un uzticamus garāžas vārtus savam īpašumam!”

Vai jūsu mājai vai komercīpašumam nepieciešami jauni garāžas vārti? Mēs piedāvājam plašu garāžas vārtu klāstu, kas atbilst augstākajiem kvalitātes un drošības standartiem.

Mūsu garāžas vārti izceļas ar:

  • Izturību un drošību: Vārti izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina ilgstošu kalpošanu un paaugstinātu drošību pret ielaušanos.
  • Mūsdienīgu dizainu: Piedāvājam dažādus dizaina risinājumus, lai vārti lieliski iederētos jūsu mājas arhitektūrā. Pieejami dažādos toņos un apdarēs – no moderniem līdz klasiskajiem stiliem.
  • Viegla lietošana: Aprīkoti ar modernām automātikas sistēmām, mūsu garāžas vārti nodrošina ērtu un klusu darbību. Iespējams integrēt arī ar viedās mājas sistēmām ērtākai ikdienai.

Neatkarīgi no tā, vai meklējat jaunu risinājumu savam privātmājas garāžai vai komerciālam projektam, mēs palīdzēsim izvēlēties tieši jūsu vajadzībām piemērotākos vārtus. Piegāde un profesionāla uzstādīšana – mēs parūpēsimies par visu procesu no sākuma līdz beigām!

Sazinieties ar mums jau šodien, lai saņemtu individuālu konsultāciju un piedāvājumu. Padariet savu māju drošāku un ērtāku ar mūsu kvalitatīvajiem garāžas vārtiem!

Kontakti

info@dlkonstrukcijas.lv

(+371) 2651 3228

Jāņa Raiņa iela 87, Jēkabpils, LV-5202

Biežāk uzdotie jautājumi

Kāds ir aptuvenais pasūtījuma izpildes termiņš?

Katrs pasūtījums ir īpašs un arī nepieciešamais realizācijas termiņš var atšķirties, bet parasti no brīža, kad klients veic pasūtījumu, līdz uzstādīšanai objektā paiet aptuveni trīs nedēļas, izvēloties standarta krāsu un komplektāciju.

Vai pasūtījumu var veikt attālināti?

Pasūtījumu veikt attālināti ir iespējams, bet tad ir jābūt pilnīgai pārliecībai par vēlamajiem produkcijas izmēriem. Mēs rekomendējam pieaicināt mūsu speciālistu, kurš veiks precīzus mērījumus un pie reizes nokārtos arī juridiskās formalitātes.

Vai iespējams pasūtīt nestandarta izmēra logus un durvis?

Jā, ražojam arī nestandarta izmēra logus un durvis.

Vai piegādājat visā Latvijā?

Jā, piegādājam mūsu ražoto produkciju visas Latvijas teritorijā.