fbpx

Gāzes apkures konvektori

Sep 18, 2024

Gāzes konvektoriem ir vairāki plusi, kas tos padara par populāru izvēli apkurei, īpaši mājās un vasarnīcās. Šeit ir daži no galvenajiem ieguvumiem:

Ātra telpu uzsilšana: Gāzes konvektori spēj ātri sildīt telpas, jo tie nodrošina tiešu siltuma pārnesi uz apkārtējo vidi, atšķirībā no centrālapkures sistēmām, kas var prasīt ilgāku laiku, lai sasildītu telpu.

Neatkarība no centrālapkures: Šāda veida apkures sistēma ir autonoma, tāpēc nav nepieciešama pieslēgšanās pie centralizētās apkures sistēmas. Tas ir īpaši noderīgi vietās, kur nav pieejama centrālapkure.

Efektivitāte un siltuma izkliede: Mūsdienīgi gāzes konvektori ir augsti efektīvi un labi izkliedē siltumu visā telpā, padarot to par komfortablu apkures veidu.

Viegla uzstādīšana un ekspluatācija: Salīdzinot ar centrālās apkures sistēmām, gāzes konvektorus ir vieglāk uzstādīt. Tos var izmantot gan kā galveno, gan papildu apkures avotu.

Nav nepieciešama elektrība: Daži gāzes konvektori darbojas bez elektrības, tāpēc tie ir ļoti noderīgi vietās, kur elektrības padeve ir nestabila vai nav pieejama.

Drošība: Mūsdienīgie gāzes konvektori ir aprīkoti ar dažādiem drošības mehānismiem, piemēram, skābekļa līmeņa kontrolēm un automātisku izslēgšanās funkciju, kas padara tos drošus lietošanā.

Kontakti

info@dlkonstrukcijas.lv

(+371) 2651 3228

Jāņa Raiņa iela 87, Jēkabpils, LV-5202

Biežāk uzdotie jautājumi

Kāds ir aptuvenais pasūtījuma izpildes termiņš?

Katrs pasūtījums ir īpašs un arī nepieciešamais realizācijas termiņš var atšķirties, bet parasti no brīža, kad klients veic pasūtījumu, līdz uzstādīšanai objektā paiet aptuveni trīs nedēļas, izvēloties standarta krāsu un komplektāciju.

Vai pasūtījumu var veikt attālināti?

Pasūtījumu veikt attālināti ir iespējams, bet tad ir jābūt pilnīgai pārliecībai par vēlamajiem produkcijas izmēriem. Mēs rekomendējam pieaicināt mūsu speciālistu, kurš veiks precīzus mērījumus un pie reizes nokārtos arī juridiskās formalitātes.

Vai iespējams pasūtīt nestandarta izmēra logus un durvis?

Jā, ražojam arī nestandarta izmēra logus un durvis.

Vai piegādājat visā Latvijā?

Jā, piegādājam mūsu ražoto produkciju visas Latvijas teritorijā.