fbpx

3 EFEKTĪVI VEIDI KĀ NOTĪRĪT ŽALŪZIJAS

Sep 10, 2024

  1. Putekļu slotiņa vai mikrošķiedras lupatiņa: Izmanto putekļu slotiņu vai mikrošķiedras lupatiņu, lai regulāri noņemtu putekļus. Pārvelc pa katru žalūzijas līstīti, no augšas līdz apakšai. Šī metode ir ideāli piemērota, ja žalūzijas nav pārāk netīras un nepieciešama tikai viegla tīrīšana.
  2. Sūkšana ar putekļusūcēju: Uzliec putekļusūcēja birstes uzgali un uzmanīgi nosūc putekļus no žalūzijām. Šī metode ir efektīva, lai tīrītu žalūzijas ātri, īpaši, ja ir uzkrājies daudz putekļu, bet nav spītīgu traipu.
  3. Mazgāšana ar ziepjūdeni: Sagatavo ziepjūdeni ar maigu mazgāšanas līdzekli. Ar mitru lupatiņu vai sūkli notīri katru žalūzijas līstīti. Pēc tam noskalo lupatiņu tīrā ūdenī un vēlreiz pārbrauc, lai noņemtu ziepju atliekas. Pārliecinies, ka žalūzijas ir labi izžāvētas, lai novērstu pelējuma veidošanos.

    Šīs metodes var palīdzēt saglabāt žalūzijas tīras un pagarināt to kalpošanas laiku!

Kontakti

info@dlkonstrukcijas.lv

(+371) 2651 3228

Jāņa Raiņa iela 87, Jēkabpils, LV-5202

Biežāk uzdotie jautājumi

Kāds ir aptuvenais pasūtījuma izpildes termiņš?

Katrs pasūtījums ir īpašs un arī nepieciešamais realizācijas termiņš var atšķirties, bet parasti no brīža, kad klients veic pasūtījumu, līdz uzstādīšanai objektā paiet aptuveni trīs nedēļas, izvēloties standarta krāsu un komplektāciju.

Vai pasūtījumu var veikt attālināti?

Pasūtījumu veikt attālināti ir iespējams, bet tad ir jābūt pilnīgai pārliecībai par vēlamajiem produkcijas izmēriem. Mēs rekomendējam pieaicināt mūsu speciālistu, kurš veiks precīzus mērījumus un pie reizes nokārtos arī juridiskās formalitātes.

Vai iespējams pasūtīt nestandarta izmēra logus un durvis?

Jā, ražojam arī nestandarta izmēra logus un durvis.

Vai piegādājat visā Latvijā?

Jā, piegādājam mūsu ražoto produkciju visas Latvijas teritorijā.