fbpx

ĀRA KAMĪNS

Jūl 19, 2024

Āra Gāzes Kamīns 3-in-1: Kamīns, Galds, GrilsPiedāvājam iegādāties daudzfunkcionālo āra gāzes kamīnu 3-in-1, kas apvieno eleganci un praktiskumu. Šis unikālais risinājums piedāvā trīs funkcijas vienā ierīcē: kamīns, galds un grils, padarot to par ideālu papildinājumu jūsu dārzam, pagalmam, terasei vai restorānam.

  • Radiet mājīgu un siltu atmosfēru jebkurā vakarā. Baudiet dzirkstošo uguni un patīkamo siltumu, kas apvienots ar modernu un stilīgu dizainu.
  • Kad uguns nav nepieciešama, kamīnu iespējams izmantot arī kā stilīgu un funkcionālu āra galdu. Ideāli piemērots vakariņām zem klajas debess.
  • Izmantojot īpaši izstrādātu grila piederumu komplektu, kamīnu var izmantot kā grilu. Gatavojot gardus ēdienus, tādējādi baudot gan ēdiena gatavošanas prieku, gan siltumu.

Galvenās priekšrocības:

  • Daudzfunkcionalitāte: Ietaupiet vietu un naudu, apvienojot trīs funkcijas vienā ierīcē.
  • Stilīgs dizains: Moderns un pievilcīgs izskats, kas lieliski iederēsies jebkurā āra telpā.
  • Viegli lietojams: Ātri un vienkārši – kamīns, galds vai grils, nodrošinot maksimālu ērtību.
  • Izturība: Kvalitatīvi materiāli.

Atjauniniet savu āra telpu ar šo inovāciju un baudiet neaizmirstamus mirkļus kopā ar saviem mīļajiem. Izvēlieties mūsu 3-in-1 āra gāzes kamīnu un ļaujiet jūsu dārzam kļūt par iecienītāko vietu visiem pasākumiem!

Kontakti

info@dlkonstrukcijas.lv

(+371) 2651 3228

Jāņa Raiņa iela 87, Jēkabpils, LV-5202

Biežāk uzdotie jautājumi

Kāds ir aptuvenais pasūtījuma izpildes termiņš?

Katrs pasūtījums ir īpašs un arī nepieciešamais realizācijas termiņš var atšķirties, bet parasti no brīža, kad klients veic pasūtījumu, līdz uzstādīšanai objektā paiet aptuveni trīs nedēļas, izvēloties standarta krāsu un komplektāciju.

Vai pasūtījumu var veikt attālināti?

Pasūtījumu veikt attālināti ir iespējams, bet tad ir jābūt pilnīgai pārliecībai par vēlamajiem produkcijas izmēriem. Mēs rekomendējam pieaicināt mūsu speciālistu, kurš veiks precīzus mērījumus un pie reizes nokārtos arī juridiskās formalitātes.

Vai iespējams pasūtīt nestandarta izmēra logus un durvis?

Jā, ražojam arī nestandarta izmēra logus un durvis.

Vai piegādājat visā Latvijā?

Jā, piegādājam mūsu ražoto produkciju visas Latvijas teritorijā.