fbpx

Alumīnija konstrukcijas

Alumīnijs ir viens no visizturīgākajiem celtniecības materiāliem, gandrīz bez apkopes, labi izolēts un izturīgs. Elegantais alumīnija profils garantē maksimālu piekļuvi gaismai un daudzveidīgu pielietojumu. Daudzu gadu pieredze projektēšanā un ražošanā ļauj mums piedāvāt sarežģītas alumīnija logu konstrukcijas.

Vairāk par alumīnija logiem:

DIZAINS

Mūsu uzņēmuma piedāvātās alumīnija logu sistēmas ir augstākā labuma risinājumi. Dizaineru pieaugošās prasības alumīnija konstrukcijām nav problēma. Plašas logu veidošanas iespējas, ņemot vērā sarežģītas formas, izmērus, funkcionalitāti, estētiku, siltumizolāciju un izturību pret ielaušanos, neapšaubāmi ir alumīnija logu lielās priekšrocības.

Inovatīvi risinājumi, piemēram, slēpta vērtne, tērauda loga formas imitācija vai īpaši šauri profili, tātad vairāk gaismas jūsu mājās, ir raksturīgi logiem alumīnija sistēmās.

Mūsu piedāvātie logi galvenokārt ir mūsdienīgi un vienlaikus vienkārša profila formas, kas atbilst tirgus tendencēm, lai apmierinātu klientu vēlmes.

Mūsu piedāvājumā jūs atradīsit logus visā RAL krāsu gammā, arī apdari tā sauktajā smalkajā struktūrā, alumīnija profilus krāsās, kas imitē koku, kā arī anodētus. Risinājumi, piemēram, furnitūra loga krāsā vai slēptās eņģes, logam dod īpašu estētisko vērtību, un tā izskats ir vēl personalizēts.

Mūsdienu tehnikas parks nodrošina visaugstāko profila savienojumu kvalitāti, pateicoties kurai savienojuma vieta ir gandrīz nemanāma, un lakotā virsma nodrošina visaugstākos noturības pret atmosfēras apstākļiem parametrus, dodot iespēju logu krāsas pielāgot mājas izskatam.

ENERGOEFEKTIVITĀTE

Mūsu piedāvātie alumīnija logi atkarībā no siltumizolācijas prasībām var būt aprīkoti ar stiklojumu ar dažādiem siltuma koeficientiem, sākot no standarta, ar enerģijas taupīšanu līdz stiklojumam, kas atbilst visām pasīvajā būvniecībā izmantotajām prasībām.

Profilu trīs kameru struktūra nodrošina augstu siltuma komfortu, savukārt alumīnija sistēmu izturīgā un necaurlaidīgā konstrukcija ierobežo aukstā gaisa piekļuvi ēkas iekšpusei. Mūsu logi var tikt izmantoti izmantošanai enerģijas taupīšanas, pasīvās mājās, kā arī termomodernizācijai, tiem ir arī iespēja centrālajā kamerā izmantot papildu ieliktni, kas vēl vairāk palielina loga parametrus.

Mūsu izstrādājumos izmantotie blīvējumi aizsargā no mitruma un gaisa iekļūšanas, kā arī uzlabo logu skaņas izolāciju. Alumīnija logu vissvarīgākā īpašība ir to augstā energoefektivitāte.

Alumīnija logu dizains samazina pārmērīgu ēkas apsildīšanu vasarā, un salikto stiklojumu izmantošana starp rūtīm mūsu logu ražošanā samazina siltuma zudumus, pateicoties termiskajam tiltam, kas rodas stikla saskarnē ar loga sekciju.

DROŠĪBA

Logu ražošanā izmantoto profilu izturība nozīmē, ka mēs varam justies droši. Alumīnijs ir materiāls ar izcilām īpašībām, tas saglabā ļoti labas statiskās īpašības ar mazu svaru. Pateicoties tam, mums ir iespēja izveidot cietas konstrukcijas ar izciliem drošības parametriem, siltuma un skaņas izolāciju, aizsardzību pret vēju un ūdeni, nodrošinot komfortu mājsaimniecības locekļiem.

Loga vērtnes īpašais dizains ar siltumizolatoru, kas izgatavots no inovatīva materiāla, nodrošina labvēlīgu spēku sadalījumu profilā. Logu, kas izgatavoti no alumīnija profiliem, augstā izturība nozīmē, ka tie ir īpaši izturīgi pret deformāciju. Tas atvieglo nepieredzētu izmēru struktūru izveidi un, pats galvenais, ļauj stabili nostiprināt armatūru.

Armatūra, ko izmanto mūsu izstrādājumos, ir arī augšējā plaukta komponenti. Tie ļauj izmantot papildu nerūsējošā tērauda skrūves, lai palielinātu drošību. Pateicoties speciālajai konstrukcijai, eņģes iztur slodzi līdz 160 kg.
Alumīnija  logi palielina mājokļa drošību, ugunsgrēka gadījumā tie tiks galā ar uguns ierobežošanu tā tālākai izplatībai. Īpašie krāsu pārklājumu hermētiskuma, izolācijas, drošības un izturības pret laikapstākļiem parametri liek mūsu izstrādājumus starp labākajiem tirgū.

Iespēja izmantot logus ar paaugstinātu drošību un aizsardzību pret ielaušanos visos mūsu logos ir papildu priekšrocība.

Lai klientiem nodrošinātu drošības sajūtu, mēs piedāvājam arī logus, kas aprīkoti ar papildu sensoriem. Katru no mūsu logiem var aprīkot ar sistēmu, kas informē par ielaušanās mēģinājumiem, pirms zaglis iekļūst mājā. Turklāt šī trauksmes sistēma ir draudzīga dzīvnieku īpašniekiem – mājās atstāts dzīvnieks trauksmi neizraisīs.

AKUSTISKĀ IZOLĀCIJA

Mūsu alumīnija logi atbilst arvien pieaugošajām prasībām attiecībā uz telpas akustisko komfortu. Iespēja izmantot papildu akustisko blīvējumu, kā arī palielināts uzstādīšanas dziļums kombinācijā ar inovatīvu nodalījumu nodrošina augstu skaņas izolācijas līmeni mūsu logos.

Vissvarīgākais elements, kas uzlabo akustiskos parametrus telpās ar alumīnija logiem, ir stikla paketes ar paaugstinātām akustiskajām īpašībām. Šāda veida stiklā var ietilpt drošs, laminēts, skaņu absorbējošs stikls (izmantojot īpašu akustisko plēvi), un dažādu dizainu stiklojums izkliedē skaņas viļņus. Mūsu klientiem ir iespēja individuāli izvēlēties paketi, kas ierobežo nevēlamas skaņas, kas nāk no ārpuses (satiksme, troksnis). Stiklojumu, izmantojot akustisko foliju, var veiksmīgi izmantot ēkas iekšpusē (biroja telpās), lai palielinātu akustisko komfortu.

Laminēts stikls, pateicoties īpašai folijai, nozīmē ne tikai labāku skaņas izolāciju, bet arī palielinātu izturību pret triecieniem, stikla salūšanu vai salaušanu.